Περικοπές 11,5 δισ. Ευρώ 2


ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ

Υπότιτλος : «Κορόιδο μισθωτέ»

Νόμιζες, χαζέ, ότι θα πιάσουν τους φοροφυγάδες; Κορόιδο. Οι μισοί Έλληνες δεν πληρώνουν φόρο (τους μισούς από αυτούς δεν τους ξέρει καν η εφορία, ενώ οι υπόλοιποι μισοί «δικαιωματικά»- βλέπε ισονομία και ισοπολιτεία- δηλώνουν μόνο όσα πρέπει για να μην πληρώσουν ή και για να εισπράξουν επιστροφή ή δεν αποδίδουν εισφορές).

Γιατροί, δικηγόροι, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, χτίστες, μπογιατζήδες, ιδαιτεράκηδες, τραγουδιστές, μεσάζοντες, εισαγωγείς  ……… κ.λ.π. εισπράττουν και δεν δηλώνουν, εισπράττουν χίλια δηλώνουν ένα. Ποιος από αυτούς σας έδωσε ποτέ απόδειξη; Ποιος από αυτούς φυλακίστηκε για την επαναλαμβανόμενη κλοπή που διαπράττει; Ποιανού από αυτούς κατασχέθηκε η περιουσία (βίλες, κότερα, ακίνητα και αυτοκίνητα) που χτίστηκε με τα κλεμένα; ΚΑΝΕΙΣ.

Και ποιο κόμμα, ποιος βουλευτής, ποιος πολιτευτής, ενδιαφέρθηκε 200 χρόνια τώρα να φτιάξει ένα νομικό πλαίσιο που να μειώνει δραστικά ή και να εξαλείφει τη φοροδιαφυγή; ΚΑΝΕΙΣ. Μόνο λόγια και εξαγγελίες. ¨Θα πατάξουμε…», «θα μειώσουμε…», «θα κάνουμε … θα δείξουμε» και από πράξεις ΜΗΔΕΝ.

Γιατί, χαζέ;;;
Είναι ανίκανοι; Εσύ τους ψήφισες. Είναι άσχετοι; Εσύ τους δόξασες. Είναι λαμόγια; Εσύ τους προσκύνησες. Είναι κλέφτες; Εσύ τους έδωσες δύναμη. Είναι ψεύτες; Εσύ είσαι θεόστραβος, θεόκουφος, θεόχαζος. Εσύ αποφασίζεις, εσύ «διατάζεις», εσύ έχεις το συμφέρον. Είτε για το καλό σου, είτε για το κακό σου. Εσύ είσαι ο ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ, ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ο ΑΦΕΛΗΣ, ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.

Απλά Μαθηματικά Δημοτικού.
– Πόση η φοροδιαφυγή;
– Πάνω από 20 ΔΙΣ Ευρώ το χρόνο Χ 2 χρόνια = 40 ΔΙΣ Ευρώ. Απόδοση είσπραξης (50% : δεν είμαστε και τέλειοι)= τα μισά, δηλαδή 20 ΔΙΣ Ευρώ.
– Πόσα χρειαζόμαστε τη διετία;
– 11,5 ΔΙΣ Ευρώ
– Πόσα περισσεύουν;-
– 20-11,5=8,5 ΔΙΣ Ευρώ. Φτάνουν και για αυξήσεις.
Δεν υπάρχει λοιπόν δεν μπορώ. ΥΠΑΡΧΕΙ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ».
Αυτά και χωρίς δίπλωμα ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ.
Μόνο ΛΟΓΙΚΗ χρειάζεται.
Απλά, αυτοί και οι 3 και οι υπόλοιποι 1013,
έχουν ανάγκη τις ανισότητες, τις αδικίες.
Τρέφονται από αυτές. Παρασιτούν σ’ αυτές.
ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

Σχολιάστε